Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOKUMENTY ZEMSKÉHO SNĚMU K OBNOVĚ ZSČS

14. 7. 2014

 judr-karel-kramar.jpg JUDR. KAREL KRAMÁŘ, ZAKLADATEL ČSR

450px-praha_-_jakub_arbes.jpg
 

ZEMSKÝ SNĚM ČESKOSLOVENSKÝ

Přípravný úžší výbor Zemského sněmu ČECH MORAVY SLEZSKA A SLOVENSKA

Výhradně pro Národní listy a Svobodná media !

     

    KOMUNIKÉ PŘEDSEDY PV ZS ČS JANA VALENTY

    Tisková zpráva .

    Ve dnech 5.7. a 6.7.2014 se konala zasedání Přípravného výboru Zemského sněmu ČMS-SVK ČESKOSLOVENSKA . Prvý den byly připraveny vstupy a diskusí základní dokumenty DEKLARACE ZS ČS. Byly posouzeny i formy společného soužití formou konfederace.

    6.7. 2014 od 13.30 hod. Proběhlo Slavnostní zasedání PV ČS , které zahájila ČESKOSLOVENSKÁ STÁTNÍ HYMNA a vstup předsedy PV ZS ČS Jana Valenty . Průběh jednání, 7 min. Reportáž z krátkého poselství České expedici v Kutné hoře byla reprodukována .

    Vzhledem k tomu že čtenáři, příznivci a přátelé ZS ČS a Národních listů , ale i členů politických hnutí a stran budou informováni Nezávislou televizí videovstupy, podrobněji Slovenský Slobodný visielač a Svobodný vysílač Plzeň, odkazujeme na tyto vstupy .

    Zevrubným zjištěním v průběhu PV ZS a zejména po skončení bylo redaktory Národních listů přítomných v místě konání kraji Vysočina ( ČR) jsem přijal důležité informace o organizačních omylech , které zapříčinily že z důvodu zaslání pozdních pozvánek se nemohli někteří členové PV ZS ČMS i SVK připravit na cestu , dokonce ani zúčastnit se. Zejména hostům, z hnutí a stran se tímto omlouvám za spolu – organizátorku : NÁRODNĚ SOCIALISTICKÉ STRANĚ 2005, RÓMSKÉ DEMOKRATICKÉ STRANĚ, PIRÁTŮM, ČESKOMORAVSKÉ REPUBLIKÁNSKÉ STRANĚ, KAN I MORAVANŮM !

    Příprava dalšího rozšířeného Přípravného výboru ZS ČS začíná již dnes 8.7.2014 koordinací všech Zemí ČECH, MORAVY, SLEZSKA A SLOVENSKA !

V Zastoupení PV ČS Předseda PV ZS a šéfredaktor Národních listů

dne 8.7.2014

JAN VALENTA v.r.

 


 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář