Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA JANA VALENTY A PŘEDSEDY PV ZS ČMS-ČS k včerejšímu svátku

23. 3. 2015

NÁRODNÍ LISTY – NÁRODNÍ MYŠLENKA- fejetony- úvodníky

a komentáře

 

www.narodnilisty.estranky.cz, narodnimyslenka.estranky.cz, nds.estranky.cz, almanach-lumir.estranky.cz, narodnilisty.dnes.blog.cz

 

ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA V Č. 15 ROČNÍK 154


 

A máme to tady ! Mediální masáž a válka nezávislých sociálních sítí a veřejnoprávní ČT 24 a Českého radia . Zářil již kdesi v sídle NATO generál Pavel Pavel, nový předseda rady obrany a bývalý náčelník generálního štábu : „ Odpovíme Rusům masívními mnohatisícovými manévry NATO. Operetní oficír, dutá hlava a nadto šéfoval operetní armádě 22000 mužů AČR . Každý druhý oficír, který vychází v Dejvicích z generálního štábu by se po jeho působení hodil do kulinářského profilu oblých břich či pupků, nikoliv představě bojeschopné armády, kterou jsme kdysi měli. Korunu tomu všemu nasadil Martin Stropnický, špatný herec, špatný direktor, špatný velvyslanec, špatný ministr kultury a ředitel Vinohradského divadla a zcela mizerný ministr obrany vlády Bohuslava Sobotky : prý my aktivisté a div né komunisté, webová media a sociální sítě máme „emoce“ a „švejkovské komplexy“.

Pan Ministr viditelně poplašil , když se zjistilo, že se podařilo webům Národních listů a mnohým následovatelům a i spolupráci nezávislých medií odhalit kriminální rozhodnutí vlády ČR o přesunu vojsk. Do toho začli v pohraničí „zlobit „ jinak zprvu nadšení Poláci, když nechtějí vpustit z Estonska transit na Ostravsko a Náchodsko .

I tam vědí co je to bota okupanta ! Ta tam je oddanost přátelským vztahům občanů k USA a nadto stoupá popularita Wespolnoszti Narodovej , součásti koalice s Právem a Spravedlnosti Jaroslava Kaczyńského, bratra bývalého sestřeleného prezidenta Lecha Kaczyńského. Ani Rusy ale ani Američany. Polsko je před prezidentskými volbami a my dobře známe představitele WN Jozefa Tejchowskeho a Tadeusze Sikorskeho, oba dobře vědí, kdo obětoval Polsko a sestřelil generála Sikorského r. 1942 za II. světové války . Vystřízlivění našich sousedů nám pomůže zvýšit národní hrdost . Pokud se naší redakci sbíhají ryze spontánně názory našich spoluobčanů, tak názorově rozdělený národ se začíná probouzet. Máme i názory z Plzně , kde má proběhnout tzv. „vítací akce“ červeno karetníků . Skutečně jak jsem napsal ve fejetonu: Osvoboditel je jiný než okupant, historie se mění . Bylo to u vojsk Varšavské smlouvy, která byla v roce 1990 zrušena jednostranně s tím, že NATO se rozpustí, nebo se nebude rozšiřovat. Oslabené Rusko „perestrojkou „ Michaila Gorbačova a vládnutím prezidenta Borise Jelcina uvěřilo americkým slibům a ty jak víme jsou mnohdy v zájmu vojenskoprůmyslového komplexu a zednářských bank trhány jako cár papíru . Vladimír Putin za 14 let vlády Rusko posílil a to znepokojilo USA natolik, že po hospodářské krizi se ocitlo v rostoucí chuti „jestřábů“ zahájit III.světovou válku s tím, že 55% lidstva v ní zahyne . Jenže zapoměli na Čínu a Indii, Brazílii a JAR s nesmírnými zdroji a to s Ruskem je v hospodářském uskupení BRIKS ! A tak zní směšně sankce EU, rozdmýchávání Ukrajinské karty a protiruské demagogie, která je hloupá jako naši mediální experti. Dostali jsme oživení jmen zvacího dopisu z roku 1968 , kde podle našich zákonů byli autoři po Čierné nad Tisou podle Ústavy ČSSR ( 1960) vinni vlastizradou .

Princip zvacího dopisu autorů Karla Schwarzenberga , Miroslava Kalouska, Romana Jocha, Jiřího Pehe, Saši Vondry, Jaromíra Štětiny a s tím i podněcování k propagaci fašismu na našem území je podle současného Trestního zákona č.40/2009 Sb. Platného od 1.1.2010 zcela jasně: VLASTIZRADA ! A tak už víme kdo za čím stojí a je za to zvenčí placen. Váš Jan Valenta v.r. 23.3.2015

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

High Blood Intimidate associated with older people

AcitHoollida,29. 7. 2018 16:40

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-belgique-allemagne/