Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREZIDENT ZEMAN MÁ V TÝMU ŠKODNOU. JE TO OVČÁČEK NEBO NĚKDO JINÝ?

26. 6. 2015

úvodník

NÁRODNÍ LISTY-NÁRODNÍ MYŠLENKA- NDS-ČSZS

Kluby Národních listů

 

PÁTEČNÍ ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA KNL

JANA VALENTY

 

Týden je zakončen i vysvědčeními, nikoliv pozitivními zvěstmi.

 

Odkud začít? Nad naším Klubem Národních listů a to že jsme zjišťovali, kdo nás po estébácku fízloval. - Jistá paní H... z NTK (Národní technická knihovna jen v Praze ) měla zřejmě úkol sledovat naší redakci , včetně mé maličkosti. Původně jsme se domnívali, že zastavení mého přístupu k PC byl odvolaný člen předsednictva NDS ale nebylo tomu tak! Napsali jsme jak víte ministru kultury, neboť knihovny patří pod správu ministerstva kultury, před tím redakce hledala kontakt na ministerstvo školství které nyní vede pani Tereza Valachová. Odpověděli nám včera, že prý Knihovní řád NTK je v pořádku a prý zřizovatel nejdražší knihovny v Evropě je ministerstvo školství . Ukazuje se, že nový náměstek Koniáše č. 2 pana H...., je jiný pán M.F …. A ten jak víme je disident a navíc absolvent základní školy. Jedni přehazují kauzu NTK na druhé a tak budeme muset se zeptat paní Valachové, zda je možné v civilizované společnosti . Národní listy mají v regionech jak dopisovatele a jak bedlivý čtenář dobře ví i NTK jako v Liberci, kde je provoz normální. Ovšem, za peníze daňových poplatníků byli „horlivým panem ředitelem NTK Praha „ se nechali sledovat studenti a studenty, zejména z Východní Ukrajiny ! Těm musela fakulta v sousedství odložit zkoušky na září. Proč? Omezené studijní možnosti a obavy dvou studentek o osud rodičů v oblasti Doněcka a Luganska je donutily , aby jely domů a dohlédli na rodiče, neboť co se stalo? - Ukrajinská Jacenjukova soldateska zavraždila v oblasti Doněcka stařenu (77 r.) a její dceru (45 r.) , což zveřejnilo dokonce i noviny METRO . Druhá musela k Lugansku, neboť Porošenkův jeden přítel a magnát pomocí UK army ( po vzoru Amíků z Vietnamu a Afghánistánu, či Iráku) oběsili na koni na strom těhotnou ženu a jejího muže. To vše přinesly videozáznamy blogů a cizích stanic jen né naše zaprodaná media.

Pan Bohouš Lisohlávek-Sobotka zase lhal ! V Bruselu jeho protektoři včera šířili bezmeznou pochvalu panu premiéru Protektorátu EU ČECHY A MORAVA za to, že „dobrovolně „ přijme EU, nikoliv kvótami utečence z islámských a afrických státu , takže příkaz EK EU a pana Junkerse vyzněl stejně. Donald Tusk, „prezident EU „ sebechválou jen smrděl, aniž by se omluvil ČR za zábor Těšínska roku 1938, kdy po Mnichovském diktátu poláci zrádně obsadili kus Slezska ! Sami na to doplatili a za zradu Slovanstva pana Tuska také. Jeho strana prohrává prezidentské volby a asi i parlamentní budou nyní následovat.

 

PANE PREZIDENTE – HITLER BYL PODLE KOLABORANTSKÉHO ČASOPISU PŘÍTOMNOST SKUTEČNĚ „GENTELMAN ALE JIŽ PŘED MNICHOVEM SE KOLABORANT NÁRODNÍHO SOURUČENSTVÍ FERDINAND PEROUTKA ŠIL DO DEMOKRACIE PRVÉ REPUBLIKY A CHVÁLIL SUDEŤÁCKÉ HENLAINOVCE A NSDAP. VNUČKO PEROUTKY RADĚJI JDĚTE DO STÍNU, NEMŮŽETE PŘECI ZA VLASTIZRADU SVÉHO DĚDEČKA !

 

AMEN

 

 

PRÁVĚ JSME SE DOZVĚDĚLI, ŽE NĚKDE ISLÁMISTÉ ZAPÁLILI VŮZ A HODILI DO NĚJ USEKNUTOU HLAVU ( POLEDNÍ ZPRÁVY AUTENCICKÉ, NEVÍME ALE KDE)

redakce

 

Převzato :

Putin volal Obamovi, ten ho vyzval ke stažení z Ukrajiny

 

 

Ruský prezident Vladimir Putin ve čtvrtek poprvé od února telefonicky hovořil se svým americkým protějškem Barackem Obamou. Bílý dům uvedl, že telefonát iniciovala ruská strana. Oba státníci mluvili mimo jiné o jaderné dohodě s Íránem nebo o situaci v Sýrii. Barack Obama Putina podle Washingtonu vyzval ke stažení ruských sil z Ukrajiny a dodržování minských dohod.

 


 


 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář